Mercedes-Benz bestelwagenverzekering

 

In veel gevallen bent u als rijder van een Mercedes-Benz bestelwagen voor het uitvoeren van uw werk direct afhankelijk van die bestelwagen. Bijvoorbeeld wanneer u als aannemer met een aantal medewerkers naar het bouwterrein rijdt, of u als loodgieter met uw gereedschappen klanten bezoekt.

U heeft niet alleen een professionele partner in vervoer nodig, maar ook een professionele verzekering. Zodat u in geval van schade of diefstal snel weer op uw bestelwagen kunt vertrouwen.

Alle voordelen op een rij

Waarom een Mercedes-Benz bestelwagenverzekering? Hieronder vindt u onze aantrekkelijke voordelen.

 • Uw eigen Mercedes-Benz dealer is uw aanspreekpunt in geval van schade.
 • Schadeherstel met Mercedes-Benz originele onderdelen, zodat uw bestelwagen in perfecte conditie blijft en zijn waarde behoudt.
 • Voor nieuwe bestelwagens geldt een nieuwwaarderegeling van 36 maanden, ongeacht de cataloguswaarde en de jaarlijkse kilometrage. Als uw nieuw gekochte Mercedes-Benz bestelwagen jonger is dan 36 maanden en wordt gestolen of total loss raakt, kunt u dus gewoon overstappen in een nieuwe.
 • Voor occasions geldt een aanschafwaarderegeling van 24 maanden, ongeacht de cataloguswaarde en de jaarlijkse kilometrage. Als uw occasion binnen 24 maanden na aanschaf gestolen wordt of total loss raakt, krijgt u het aanschafbedrag uitgekeerd.
 • Een beperkt eigen risico van € 225,- bij schade en € 70,- bij ruitvervanging.
 • Afhankelijk van het aantal jaren dat u schadevrij hebt gereden, krijgt u een korting die kan oplopen tot maar liefst 80%.
  Bekijk de kortingen per opgebouwd schadevrij jaar.
 • Wanneer u bij ons een tweede auto - op dezelfde bedrijfsnaam - verzekert, kan u meeprofiteren van de schadevrije jaren die de andere bestelwagen reeds heeft opgebouwd. Indien voor de eerste auto minimaal 50% bonus/maluskorting geldt, ontvangt u 50% korting op de nieuwe auto.
 • Een gratis dekking voor vervanging sleutels en sloten na verlies of diefstal van uw sleutels.
 • Een gratis dekking voor accessoires tot wel € 455,- .
 • Een gratis dekking van diefstalbeveiliging tot € 1.135,-.
 • Een gratis off-road dekking voor de 4 x 4-uitvoeringen van Mercedes-Benz.
 • U kunt uw verzekering niet alleen per jaar, maar ook in termijnen (per halfjaar, kwartaal of maand) betalen.
 • De alarmeisen die wij stellen aan uw bestelwagen zijn in vergelijking met andere verzekeraars soepel te noemen. Voor de verzekering hanteren wij de volgende richtlijnen.

 

Waarde van de bestelwagen

Benodigd SCM gecertificeerd beveiligingssysteem

< € 45.000 het af fabriek systeem (SCM klasse 1) volstaat
> = € 45.000 en < € 85.000 SCM-klasse 2
> = € 85.000 SCM-klasse 3 + 4 of SCM-klasse 5

 

Advies en maatwerk mogelijk

Welke verzekering past het beste bij uw bestelwagen en specifieke situatie? Of heeft u meerdere bestelwagens die u - al dan niet in combinatie met andere voertuigen, zoals personen- of vrachtwagens - wilt verzekeren?

Wij doen u graag een op maat gesneden voorstel. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden, bel (030) 605 98 90.Klanten van Mercedes-Benz Insurance waarderen de dienstverlening met rapportcijfer 8,0 (klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research)
klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research