U heeft schade, wat nu?

 

Uw bedrijfswagen kan schade hebben opgelopen door allerlei situaties. Hoe dan ook: het is altijd vervelend. Zeker als er ook andere partijen bij zijn betrokken wilt u dat de schade zorgvuldig en snel wordt afgehandeld. Zodat u en de andere betrokkenen er zo min mogelijk last van hebben en u snel weer de weg op kunt met uw bestelwagen of vrachtwagen.

De 24/7 hulpverlening is met een Mercedes-Benz Bedrijfswagenverzekering standaard inbegrepen wanneer u bij een ongeval bent betrokken. 24 uur per dag, 7 dagen per week en zowel in Nederland als in het buitenland kunt u een beroep doen op onze hulpdiensten. Indien u bij ons een bestelwagen heeft verzekerd geldt de dekking ook bij schade door brand, diefstal of ander van buitenkomend onheil.

De schade aan uw bedrijfswagen wordt hersteld bij uw eigen Mercedes-Benz dealer. U kunt voor alle zaken aangaande uw bedrijfswagen bij hem of haar terecht.

Tot slot wordt alle schade aan uw bedrijfswagen hersteld met originele Mercedes-Benz onderdelen. Zo blijft uw bestel- of vrachtwagen altijd in perfecte conditie en komt het gebruik van de merkonderdelen de waarde van uw Mercedes-Benz ten goede.

Schadesituaties

Om u zo goed mogelijk te helpen kunt u per situatie lezen hoe u de schade aan ons doorgeeft.Klanten van Mercedes-Benz Insurance waarderen de dienstverlening met rapportcijfer 8,0 (klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research)
klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research